Przykładowe Menu

infomall
dowóz do klienta cena - 1,80 zł za kilometr

każde zestawy - potrawy tworzę dla Państwa indywidualnie z
wielką pasją do kuchni włoskiej i naszej regionalnej.

Kompozycja dań do uzgodnienia telefonicznie: 665 598 530



stopka

Przykładowe Menu dla Dzieci

Gofry na gorąco / z bitą smietaną, konfiturami, owocami /

Ciasto Shrek'a

Naleśniki na gorąco / z owocami, konfiturami /

Racuchy / z jabłkami, cynamonem /

Pizza / w własnej kompozycji /

Hamburgery firmowe

Zapiekanka / różne dodatki /

Frytki

Kurczaczki / nuggetsy, skrzydełka, pałeczki z różnymi sosami /

Bułeczki firmowe z masełkiem

Napoje, soki

Podaj liczbę osób a dopasujemy ilośc oraz kwotę.

strzałka do góry


stopka

Przykładowe Menu dla Młodzieży (18nastki)

GN Cannelloni / w różnych sosach z różnymi sosami zapiekane serem /

GN Tortellini, Tortelloni, Raviolli / w różnch sosach zapiekane /

GN Pene Carbonara / w różnych kompozycjach /

GN Gnocchi / w różnych kompozycjach /

GN Tagliatelle Spinacci

GN Con Carne

GN Pieczywo Firmowe, masełko czosnkowe

GN Mini Rollo, pierożki / z różnymi farszami /

GN Tortille, Takos, Buritos

GN Udziec z kurczaka, Risotto

GN Devolay / z różnymi farszami /

GN Zapiekaniec / w różnych kompozycjach /

GN Sałatki, Warzywa z pary

GN Ziemniaki grilowane / z różnymi sosami /

GN Polędwiczki z kurczaka w panierce / z różnymi sosami /

GN Pizza Della Szef

Potrawy przygotowane na bemarach, podgrzewane - szwedzki stół. Podaj liczbę osób a dopasujemy ilość oraz kwotę.

strzałka do góry

stopka
Przykładowe Zestawy

DANIA SZEFA KUCHNI

ZESTAW DO 25 OSÓB (ok 25kg):

DANIA SZEFA KUCHNI

ZESTAW DO 18 OSÓB (ok 18kg):

DANIA SZEFA KUCHNI

ZESTAW DO 13 OSÓB (ok 13kg):

GN1 patera mix mięsna (patera II)PATERA II MIĘSA
(udko faszerowane, devolay z różnymi farszami, pałki z kurczaka, pulpety zawijane z podlędwiczką, polędwiczki zawijane z boczkiem, ze śliwką, schab z różnymi farszami, karczek, golonka)
GN1 patera mix mięsna (patera II)

GN1/2 patera filet z piersi z brokułami w sosie serowymPATERA V MIĘSA W SOSACH
(filet z piersi kurczaka w sosach meksykańskim, carbonara, śmietankowym, szpinakowym, serowym)
GN1/2 patera filet z piersi z brokułami w sosie serowym

GN1/2 patera schab w sosie pieczeniowymPATERA V MIĘSA W SOSACH
(filet z piersi kurczaka w sosach meksykańskim, carbonara, śmietankowym, szpinakowym, serowym)
GN1/2 patera schab w sosie pieczeniowym

GN1/2 patera filet z piersi w sosie meksykańskiPATERA V MIĘSA W SOSACH
(filet z piersi kurczaka w sosach meksykańskim, carbonara, śmietankowym, szpinakowym, serowym)
GN1/2 patera filet z piersi w sosie meksykański

GN1/2 TortelliniTortellini

GN1/2 -
GN1/2 Tortellini

GN1 CanelloniCanelloni

GN1 -
GN1 Canelloni

GN1 pieczywo firmowe z masełkiem czosnkowympieczywo firmowe z masełkiem czosnkowym, torille mix
GN1 pieczywo firmowe z masełkiem czosnkowym

GN1 patera dodatki / dufinki, pieczone ziemniakipatera dodatki / dufinki, pieczone ziemniaki
GN1 patera dodatki / dufinki, pieczone ziemniaki

GN1 patera mix sałatekpatera mix sałatek
GN1 patera mix sałatek

GN1 patera mix mięsna (patera II)PATERA II MIĘSA
(udko faszerowane, devolay z różnymi farszami, pałki z kurczaki, pulpety zawijane z podlędwiczką, polędwiczki zawijane z boczkiem, ze śliwką, schab z różnymi farszami, karczek, golonka)
GN1 patera mix mięsna (patera II)

GN1/3 patera filet z piersi z brokułami w sosie serowymPATERA V MIĘSA W SOSACH
(filet z piersi kurczaka w sosach meksykańskim, carbonara, śmietankowym, szpinakowym, serowym)
GN1/3 patera filet z piersi z brokułami w sosie serowym

GN1/3 patera schab w sosie pieczeniowymPATERA V MIĘSA W SOSACH
(filet z piersi kurczaka w sosach meksykańskim, carbonara, śmietankowym, szpinakowym, serowym)
GN1/3 patera schab w sosie pieczeniowym

GN1/3 patera filet z piersi w sosie meksykańskiPATERA V MIĘSA W SOSACH
(filet z piersi kurczaka w sosach meksykańskim, carbonara, śmietankowym, szpinakowym, serowym)
GN1/3 patera filet z piersi w sosie meksykański

GN1 patera wloskaPATERA WłOSKA
PATERA WŁOSKA CANELLONI(w różnych sosach)
GN1 patera wloska

GN1 pieczywo firmowe z masełkiem czosnkowympieczywo firmowe z masełkiem czosnkowym, tortille mix
GN1 pieczywo firmowe

GN1 patera dodatki / dufinki, pieczone ziemniakipatera dodatki / dufinki, pieczone ziemniaki

GN1 patera dodatki / dufinki, pieczone ziemniaki

GN1 patera mix sałatekpatera mix sałatek
GN1 patera mix sałatek

GN1 patera mix mięsna (patera II)PATERA II MIĘSA
(udko faszerowane, devolay z różnymi farszami, pałki z kurczaki, pulpety zawijane z podlędwiczką, polędwiczki zawijane z boczkiem, ze śliwką, schab z różnymi farszami, karczek, golonka)
GN1 patera mix mięsna (patera II)

GN1/3 patera filet z piersi z brokułami w sosie serowymPATERA V MIĘSA W SOSACH
(filet z piersi kurczaka w sosach meksykańskim, carbonara, śmietankowym, szpinakowym, serowym)
GN1/3 patera filet z piersi z brokułami w sosie serowym

GN1/3 patera schab w sosie pieczeniowymPATERA V MIĘSA W SOSACH
(filet z piersi kurczaka w sosach meksykańskim, carbonara, śmietankowym, szpinakowym, serowym)
GN1/3 patera schab w sosie pieczeniowym

GN1/3 patera dodatki / dufinki, pieczone ziemniakipatera dodatki
GN1/3 patera dodatki

GN1 CanelloniCanelloni
GN1 Canelloni

GN1 pieczywo firmowe z masełkiem czosnkowympieczywo firmowe z masełkiem czosnkowym, tortille mix
GN1 pieczywo firmowe z masełkiem czosnkowym

GN1 patera mix sałatekpatera mix sałatek
GN1 patera mix sałatek

Promocja: 580 zł

Wartość Zestawu: 880 zł,

a Twoja cena to 40 zł za osobę

Promocja: 480 zł

Wartość Zestawu: 680 zł,

a Twoja cena to 40 zł za osobę

Promocja: 380 zł

Wartość Zestawu: 480 zł,

a Twoja cena to 40 zł za osobę

Prosimy o zwrot naczyń poprzedzony kontaktem telefonicznym do firmy "Pod Topolami"

Pstrążna ul. Topolowa 2c (mapa).

Zestawy są podawane na bemarach. Cena Zestawu na półmiskach ulega zmianie.

Szef kuchni poleca również dania dla mniejszej ilości osób.

Własna kompozycja zestawu.

tel. 723 699 402 / 32 440 76 16 / 665 598 530


strzałka do góry

stopka


Przykładowe MENU Weselne / Komunijne

1. Obiadowa część:

Obiad weselny
- rosół czysty (podroby, marchewka, pietruszka, makaron), krem lub inna zupa,
- kluska śląska jasna, kluska śląska ciemna, ziemniaki z wody,
- sos pieczeniowy,

Sałatki
- z czerwonej kapusty, buraczki, młoda kapusta, seler świeży tarty, marchewka tarta, warzywka z pary / wszystkie mogą znajdować się na stole

Soki / kompoty
- 100% soki, kompoty/ brzoskwinia, gruszka, napoje gazowane (woda, coca-cola, sprite, fanta itd.)


Półmisek obejmuje następujące gatunki (waga półmiska 2 kg ustawiony co 6 osób):
- rolada tradycyjna śląska, wołowa, wieprzowa,
- schab tradycyjny w pianie,
- schab z farszem, panierka,
- schab walec z farszem w panierce,
- pieczeń wieprzowa plastrowana.
- noga z kaczki,
- udko faszerowane,
- bombka w piersi, faszerowana w panierce,
- devolai czosnkowo-szpinakowy,
- devolai z masłem i serem,
- schab nadziewany jako pieczeń,
- pierś z brzoskwinią / ananas z żurawiną,
- schab z szynką serem w panierce,


2. Słodka część:

- Tort weselny - wypieki firmy wedle życzenia.

- Ciasta kremowe różne, wypieki firmy (miodownik, orzechowe, z bakaliami, z owocami, wuzetka, nuttelowe, serniki)

Przy kompozycji MENU na miejscu ustalamy rodzaj, jakie ciasta i w jakich smakach od 2 kawałków do 3 na osobę + tort.

- owoce sezonowe w bardzo szerokiej gamie (sałatki owocowe)
- kawa (bez ograniczeń)
- ciasteczka kruche oraz cukierki czekoladowe za dodatkową umowną opłatą
- lody w pucharach za dodatkową umowną opłatą

3. Płyta

- Sałatki treściwe (z kurczakiem, szynką, rybą, warzywami, na bazie makaronu, ryżu, świeżych warzyw w sosach firmowych) Około trzech rodzaji
- pieczywo na gorąco firmowe, bułeczki + masełko czosnkowe
- mini tortille,
- mini rollo z różnymi farszami,
- szynka rolowana nadziewana, zalewana galantyną
- ser rolowany nadziewany
- mix koreczków bankietowych
- kurczak w garalecie
- pomidor koktajlowy nadziewany twarożkiem
- ogórek zielony, słupki nadziewany pastą
- koreczki z fileta matias
- mix różnych dipów do pieczywa

4. Kolacja gorąca (podana na Szwedzkim stole lub tradycyjnie)

- patera góralska (na kapuście zasmażanej, karczek peklowano-wędzony, szaszłyki, golonka tradycyjnie peklowano-pieczone w sosie meks.)
- patera schab z pieczarkami zapiekany serem mozzarella
- patera pierś z owocem zapiekany serem mozzarella
- patera pierś z brokułami zalewana sosem smietankowo-serowym (Włoskie sery)
- patera polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
- patera canelloni w sosach do wyboru
- patera tortellini, tortelloni, ravioli, w sosach do wyboru z warzywami
- patera pierś z warzywami z sosie meks.
- patera ryba (łosoś dzwonkowany składany w całości lub mix ryby, własna hodowla karpia)
- sezonowe sałatki (grecka, pekinka)
- sosy firmowe do sałatek
- pieczarka nadziewana - grillowana
- papryczki nadziewane - grillowane
- ziemniaki nadziewane - grillowane
- dufinki, frytki, pure,

Na dzień dzisiejszy moje MENU udoskonaliłam potrawami kuchni meksykańskiej z każdym klientem ustalam indywidualnie ilość, rodzaj, sposób podania potraw. Sądzę, że różnorodność dań, która trafia na nasze stoły usatysfakcjonuje Państwa oraz gości.

MENU obowiązuje na stołach wedle zapisu w całości.

Część 3 i 4 posiada obszerniejszą gamę potraw, zapisałam dla Państwa wszystkie potrawy, które zdobyły u klientów największe uznanie.

strzałka do góry

stopka

Przykładowe Menu dla firm / spotkania


Wybierz asortyment oraz jego ilość. Kwota do negocjacji.

strzałka do góry

stopka

Wigilia & Spotkania Opłatkowe

Wigilia I

Bufet na gorąco

- dorsz / polędwiczki, filet / ze szpinakowo-borkułowym przysmakiem zapiekane serem mozzarella

- rizotto

- kapusta z grzybami

- pierogi smażone

- cannelloni / farsz z rybą i warzywami / zapiekane serem w różnych sosach

- ziemniak faszerowany

- sos beszamelowy o smaku cytrynowym

- zupa krem z brokułów z grzankami lub inny krem

Bufet na słodko

- kawa, herbata, dodatki

- moczka

- miodownik

- pieczone jabłka lub banan z konfiturą

koszt zestawu za osobę 80 zł.

Wigilia II

Bufet na gorąco

- karp saute / smażony /

- ziemniak nadziewany

- kapusta z grzybami

- krokiet

- barszcz ukraiński

Bufet na słodko

- kawa, herbata, dodatki

- moczka,

- makowiec,

Koszt zestawu za osobę 55 zł.


Wigilia III

Bufet na gorąco

- sum afrykański filet

- kapusta z grzybami

- tortellini z grzybami i brokułami

- pierogi

- ziemniak z warzywami / w sosie beszamelowo cytrynowym /

- krem z borowików z łazankami


Bufet na słodko

- kawa, herbata, dodatki

- makówki

- miodownik

Koszt zestawu za osobę 65 zł.


Wigilia IV

Inspiracja indywidualna

strzałka do góry

stopka

Zimna płyta / Przekąski

- koreczki bankietowe
- tartinki / kanapki na różnym pieczywie / w przeróżnych smakach
- tortilla meksykańska / wołowo - wieprzowa
- pieczywo firmowe
- tacos z kurczakiem i warzywami z sosem
- bruschetta
- pomidory koktajlowe z farszem twarogowym
- ogórek faszerowany z pastą rybną
- warzywa sezonowe z różnymi dipami
- Sałatki treściwe (z kurczakiem, szynką, rybą, warzywami, na bazie makaronu, ryżu, świeżych warzyw w sosach firmowych) Około trzech rodzaji
- pieczywo na gorąco firmowe, bułeczki + masełko czosnkowe
- mini tortille,
- mini rollo z różnymi farszami,
- szynka rolowana nadziewana, zalewana galantyną
- ser rolowany nadziewany
- mix koreczków bankietowych
- kurczak w garalecie
- pomidor koktajlowy nadziewany twarożkiem
- ogórek zielony, słupki nadziewany pastą
- koreczki z fileta matias
- mix różnych dipów do pieczywa
Półmisek różności 10 - 12 osób 220 zł.

strzałka do góry

stopka

Przykładowe Menu dla kobiet / mężczyzn

Szef kuchni dla Pań i Panów poleca potrawy kuchni

- meksykańskiej

- włoskiej

- śląskiej

- regionalnej

strzałka do góry

stopka

Wieczór Włoski

- Kawa

- Słodki bufet

- Pizza

- Canneloni z mięsem w sosie pomid. śmietankowym
zapiekane serem

- Tortellini w sosie grzybowym zapiekane z warzywami

- Canneloni wegetariańskie w sosie pomidorowym
zapiekane serem

- Tagliatelle z szpinakiem w sosie śmietanowym

- Tortille z warzywami i mięsem

- Polędwiczki z kurczaka w sosie serowym

- Udziec z kurczaka i risotto

- Bułeczki nadziewane zapiekane serem

- Pieczywo z masełkiem czosnkowym

- Sałatki

Potrawy podajemy na szwedzkim stole.

strzałka do góry

Tel. 665 598 530

Strona: www.3w1gastronomia.pl